16-03-10

Kiliwatchquiz, onze eerste A-quiz

Het moest er eens van komen. Het kleine Roccastrada dat zou deelnemen aan een quiz van catergorie 1. Zowat de ganse top 20 van Vlaanderen was aanwezig. Roccastrada was dan ook de enige vreemde eend in de bijt. Het doel was dan ook om niet laatste te worden en daardoor een puntje voor de ranking mee te pakken (de top 20 kreeg immers punten).

Helaas is dit laatste opzet mislukt. Roccastrada haalde 149 op 300, ruim 40 punten minder dan de voorlaatste. Toch waren er positieve punten!
De quiz was zeker niet saai of vervelend. We hoorden het slechts in 25% van de gevallen in Keulen donderen. De prijzentafel was ook heel mooi, zelfs voor de laatste. De presenator was subliem en de soep heel lekker.

Bovendien kregen we de deskundige hulp van André (van Primavera). Hij deed dat heel goed en mag zeker nog eens meequizzen!

Pijnlijkste misser van de avond: Duits nationaal doelman René ADLER. Ik schrijf 'm op mijn kladblad maar vergeet 'm op het officieel blad te schrijven. Dom dom dom... En zeggen dat er maar 4 andere teams 'm juist hadden. Een gemiste kans om even uit te blinken.

Team: Wouter, Luc, Herman, Hilde en André
Score: 50% en 21e plaats

14:49 Gepost door Wouter in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.