24-11-10

Puzzelquiz in Sint-Niklaas

In 20 jaar quizzen nooit eerder meegemaakt. Een algemene quiz waarvan maar liefst 80 punten te verdienen waren op de puzzelrondes. Roccastrada maakte het mee in hun eerste deelname aan de VLB-quiz in Sint-Niklaas.

We moeten eerlijk zijn, er waren ook heel veel sterke punten aan deze quiz. De eigenlijke quizvragen waren perfect, ook de presentatie was dik in orde (jammer van de kapotte micro).
Voor de pauze kregen we een grote puzzelronde op 40 punten waaraan je moest werken TIJDENS de 4 gewone quizrondes. Als er iets is wat Roccastrada haat dan is het dat wel. Waarom altijd puzzelrondes geven TIJDENS de quiz. Zo hoor je niets van de vragen en kan je niet genieten van de quiz zelf.

Na de pauze denk je dan dat je er helemaal van af bent, maar helaas pindakaas. Toen kregen we bij elke ronde een nieuwe puzzelronde, dus weer 4x 10 punten te verdienen. Oa. een sudoku en een blad met 10 beroepen passeerden de revue. Dit was werkelijk van het goede teveel.

Hierdoor behaalde Roccastrada een heel lage score en matige prestatie. We puzzelen echt niet graag.
Uitspraak van de avond kwam van Sofie: "Wij missen gewoon een oude mens die graag puzzelt!" En de Luc maar glunderen. Hahaha...

Team: Wouter, Luc, Marieke, Herman, Hilde en Sofie
Uitslag: 17e plaat met 70%

20:47 Gepost door Wouter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.