27-12-10

Beschamende prestatie op AI-quiz in Gentbrugge

Op deze winterse zaterdagavond ging quizteam Roccastrada het zoeken in het verre Gentbrugge. De vrouwen werden thuis gelaten en dat kwam de prestatie niet ten goede.

De Amnesty Internationalquiz bleek een heel stevige kluit te zijn die eerder aanleunde bij een B-quiz dan een aangekondigde C-quiz. De nadruk lag vooral op oude films en alternatieve muziek. Niet echt de favoriete onderwerpen van ons team. Wel positief was het feit dat er geen enkele, jawel u leest het goed, geen enkele puzzel te bespeuren viel in deze quiz. Alleen daarom al verdient de AI-quiz ons respect en eeuwige sympathie.

Los van het feit dat de quiz ons langs geen kanten lag, moet de hand toch ook in eigen boezem gestoken worden. De concentratie was vanaf de eerste vraag 0,0. Gezucht, geklaag en gejammer haalden de bovenhand. Toch een beetje jammer. Als je de moeite doet om op een zaterdagavond zover te rijden voor een leuk quizje, maak er dan ook het beste van. Het is niet omdat je niet in de Top 10 of Top 20 staat dat je u niet mag/kan amuseren. Volgende keer misschien terug een vrouw meenemen dus.

Team: Wouter, Christophe, Luc en Herman
Uitslag: 35e plaats
Score: 57%

01:46 Gepost door Wouter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.