02-03-11

Top 5 bij Ann Debie in Bornem

Het was onze eerste deelname op de Wereldfeestenquiz in Bornem. En ja, we geven toe dat we ons een beetje lieten overhalen door Luc die stapel zot is van Ann Debie.
Toen werd aangekondigd dat zij deze quiz zou presenteren was Luc niet meer te houden.

Ondanks het feit dat we redelijk vroeg waren ingeschreven zaten we op de 30e en laatste tafel, helemaal achteraan aan de toog. Een beetje bizar en zeker niet optimaal. Vooral tijdens de grote muziekronde was dit een nadeel, want de medewerkers aan de toog hadden weinig fatsoen en zelfs onze uitdrukkelijke vraag naar stilte werd weggelachen. Niet dat het zoveel had uitgemaakt want de muziekronde was zo onwaarschijnlijk moeilijk dat een eventuele overwinning zeker niet mogelijk was. Op meer dan de helft van de liedjes moesten we het antwoord schuldig blijven wegens "nog nooit gehoord".

Presentatrice Ann Debie (bekend van het Vrt-journaal en haar deelname aan de slimste mens) was wel een voltreffer, ze deed dat heel goed. Wel een beetje jammer van de prijzentafel, niet dat het een prioriteit is maar als ze echt slecht is dan ga je toch met een matig gevoel naar huis.

Team: Wouter, Luc, Christophe, Herman en Hilde
Uitslag: 5e plaats op 30 ploegen met 73%

23:59 Gepost door Wouter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.