22-12-11

Avondje uit wordt avondje miserie

De "Avondje uit-quiz" in Heist op den Berg werd een avond om nooit meer te vergeten, helaas in negatieve zin. 

De eerste 35 minuten speelden we 4 ronden van 10 vragen, een filmronde, een jaartalronde en een karikatuurronde (in totaal dus op 75 punten). Dat zijn 7 ronden op 35 minuten, dat moet een wereldrecord zijn! Daarna konden we eindelijk drank bestellen, tijd genoeg want de 1e pauze duurde 45 minuten. Vervolgens nog eens 35 minuten quiz aan alweer een verschroeiend temp en nog eens 45 minuten pauze. Tenslotte nog 1 superronde op 30 punten en dan alweer een wachtpauze op de einduitslag van meer dan een half uur. Bizarre indeling van de avond toch.

Tussenstanden waren er niet. Enkel de top 3 (soms top 5). Wel veel aandacht voor de tussenstanden van de zuipbeker... 

De quiz zelf dan? Tja, we hebben ons wel geamuseerd maar om eerlijk te zijn was dit omdat we halverwege beslisten om niet meer voluit verder te spelen. We hebben ons op de bitterballen, chips en de duvel gestort en we zijn dan beginnen genieten van en hebben gelachen met de mooie presentatrice die voor het eerst in haar leven geconfronteerd werd met een apart zootje quizzers.

We moeten natuurlijk niet alle schuld in de schoenen van de organisatie schuiven, zelf speelde Roccastrada ook historisch slecht. Andere teams maakten er het beste van en eindigden knap in de top 10, terwijl wij ons niet konden opladen en hierdoor beschamend 30e werden achter een hele rits "amateurs" (en dat zeg ik met het grootste respect). Als je op zo'n makkelijke quiz slechts 65% kan halen dan ben je echt niet goe bezig...

Team: Wouter, Luc, Christophe, Herman en Hilde
Uitslag: 30e plaats met 65%


01:10 Gepost door Wouter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.