04-02-12

Net geen overwinning op Mechelse Hamquiz

Door de zware sneeuwval en de bijhorende verkeerschaos was het tot het allerlaatste moment spannend afwachten of Roccastrada tijdig op de Hamquiz zou geraken. We kregen versterking van René die vooral bij de puzzelvragen een absolute meerwaarde bleek te zijn.

Deze Hamquiz was een leuke meevaller. Het werd een luchtige D-quiz met heel wat originele invalshoeken. Toch eerst 1 groot minpuntje vermelden. Waarom een grote puzzelronde van meer dan 20 puzzels geven om TIJDENS de gewone quizrondes op te lossen? Niets zo hatelijk want je offert meteen 2 of 3 quizzers op die nauwelijks nog naar de vragen luisteren en eigenlijk weinig of niets kunnen genieten van de gewone quiz.
Maar gelukkig waren er meer positieve punten. De vragen zelf waren niet te moeilijk maar ook zeker geen weggevers. Luc leerde eindelijk het verschil kennen tussen Barderen en Larderen.
Verder was ook de multimedia heel goed en er werd duidelijk veel werk in gestoken.
Bovendien was de prijzentafel één van de beste die we de laatste maanden tegen kwamen. Zelfs toen alle ploegen naar huis waren lagen er nog zoveel waardevolle prijzen dat je alleen daarmee al een nieuwe prijzentafel kon samenstellen.
Het Sint-Pieterzaaltje aan Nekkerspoel is bovendien één van de leukste zaaltjes in het circuit.
De kans is dan ook heel groot dat Roccastrada dit zaaltje zal gebruiken voor hun eigen voetbalquiz op 1 juni.

Roccastrada switchte de ganse avond tussen de 1e en de 3e plaats. Het werd helaas (met slechts 2 puntjes verschil) de 3e plaats.

Wij komen volgend jaar zéker terug naar deze toffe Hamquiz!
Team: Wouter, Luc, Herman, Hilde en René
Uitslag: 2e plaats met 81%

03:49 Gepost door Wouter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.