11-04-12

Top 5 in Wouter's straat

Voor kapitein Wouter was dit ongetwijfeld de kortste quizverplaatsing ooit. BBC Sint-Katelijne-Waver organiseerde haar algemene quiz in hun eigen sporthal naast tenniscentrum Heiveld, 200 meter van Wouter's voordeur. Helaas was dit meteen ook zowat het enige pluspunt van de avond.

Er is absoluut niets mis met een ludieke quiz voor gelegenheidsploegen, maar trop is te veel hé. Toneelstukjes, raadseltjes, nagespeelde films, beeldfragmenten, muziekjes, uitgebeelde tv-programma's, meezingers, de flauwste doordenkers en andere onzin wisselden elkaar af. Het was dan ook een ganse avond zoeken naar de eerste serieuze quizvraag.
Tot ieders verbazing verkondigde de vrouwelijke opstelster van de vragen bovendien dat ze een gans jaar hard had gewerkt aan deze quiz. Wat moet een mens daar dan op zeggen? Stilletjes vertrekken en nooit meer terug komen denk ik dan...

Oh ja, ook de prijsafhaling verliep hilarisch. Er was een tafel met mooie prijzen en een tafel vol met rommel. Per ploeg mocht slechts 1 speler een mooie prijs nemen, de 4 andere quizzers moesten iets van de rommeltafel nemen. Nooit meegemaakt! Volgend jaar rijden we liever naar de andere kant van Vlaanderen dan naar Wouter's straat.

Team: Wouter, Luc, Marieke, Christophe, Herman en Hilde
Uitslag: 5e plaats met 78%

02:46 Gepost door Wouter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.