04-06-12

Bijna een stuntje in 't Kranske

Op een vrijdagavond om half 8 al paraat zijn voor de Bollekensquiz in het Mechelse zaaltje 't Kranske is geen lachertje. Door de afwezigheden van Marieke en Christophe deed Roccastrada beroep op gastspeler Lars van Kiliwatch. Dit bleek een goede match te worden want zijn interesses (muziek, wetenschap en film) zijn meestal onze zwakke punten.
De quiz zelf begon aarzelend met een zenuwachtige presentator. Bovendien leken de eerste vragen rechtstreeks uit "den Dag Allemaal" te komen. Gelukkig kwamen er later wel nog genoeg interessante vragen. Enig echt groot punt van kritiek was de monsterpauze van 45 minuten. Moesten we daarom ons zo hard haasten om tegen half 8 te kunnen beginnen?
Roccastrada speelde de ganse avond mee in de absolute top van de rangschikking. Helaas eindigden we slechts op een 8e plaats maar als je weet dat de winnaars slechts 3 puntjes meer hadden, moeten we toch van een gemiste kans spreken.
De Italië-kenners Wouter en Luc lieten bovendien onbegrijpelijk 3 Italië-vragen liggen. Een welgemeende innerlijke vloek is dan ook op z'n plaats. Toch bedanken we gastspeler Lars voor zijn waardevolle bijdrage en de sfeer aan de tafel was ook met hem erbij alweer super. Hij mag zeker nog eens meedoen!

Team: Wouter, Luc, Herman, Hilde en Lars
Uitslag: 8e plaats met 82%

00:15 Gepost door Wouter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.