04-06-12

Roccastrada wint Mechelse kakkersquiz

Een week na de overwinning van de Machelse voetbalquiz trok Roccastrada naar het stadion van KV Mechelen voor een algemene quiz. De jeugdacademie organiseerde haar eerste Kakkersquiz. De kantine was volledig gevuld (30-tal ploegen) en de prijzentafel zag er prachtig uit.
Ondanks dat het ging om een eerste editie waren zowel de vragen als de organisatie perfect. Elke ronde bestond uit 8 algemene vragen, 1 sportvraag en 1 vraag over KV Mechelen. Voor Roccastrada was dit een perfecte combinatie met kakker Wouter in het team. Helaas miste deze wel de vraag over het clublied van Malinwa, een schande.
De ganse quiz werd een spannende strijd tussen een 3-tal teams en net zoals vorige week trok Roccastrada aan het langste eind. Fantastisch want hierdoor won Wouter een echt shirt van KV-speler David Destorme. Ook de rest van de ploeg ging met waardevolle saunabons, een horloge en flessen wijn naar huis.
Het hoogtepunt van de quiz was alweer een schitterende uitspraak van den Herman. "Negers hebben helemaal geen grote piemel. Zowel slap als stijf blijven die immers even groot. Blanken hebben in slappe toestand kleine piemels maar die worden daarna echte boomstammen." Hahaha, zo'n uitspraak in het midden van een serieuze quiz. Probeer je dan nog maar te concentreren.

Team: Wouter, Luc, Marieke, Herman en Hilde
Uitslag: 1e plaats met 81%

00:51 Gepost door Wouter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.