07-09-12

Top 10 in de tent van Nijlen

Het nieuwe quizseizoen werd enkele weken eerder dan voorzien op gang gefloten. Luc Wullaert kon zichzelf niet meer bedwingen. De quizkriebels hadden hem alweer stevig te pakken. Veel keuze is er niet in de zomermaanden dus Roccastrada week uit naar het Kempense Nijlen. Daar organiseerde de plaatselijke chiro een lichte D-quiz in hun opgezette tent.
Roccastrada moest het nog zonder de jeugd doen want zowel Marieke als Christophe hadden nog andere vakantieplannen. Daarom werd er versterking gezocht bij Eva van "Dan maar gokken". Helaas kwam zij door haar werk een uurtje later toe.
De quiz zelf was niet echt een inspirerend werkstukje. Heel wat oninteressante weetjes wisselden de nog dommere doevragen af. Wie interesseert het of een chiroleider met zijn mond 10 appelen uit een emmer water kan vissen? Wie interesseert het of een andere chiroleider met een katapult en een knikker een bord kan stuk schieten?
Tja, het lag ons allemaal niet zo goed maar we slaagden er toch in om een top 10 plaats veilig te stellen.
De temperatuur in de tent koelde snel af en we moesten ons daarom verwarmen met het best wel lekkere streekbier.
Alle teams in de eindstand kregen dan ook dit streekbier als prijs mee naar huis.
We hebben al veel betere quizzen gespeeld, maar toch gingen we met een voldaan gevoel naar huis. Het quizseizoen is eindelijk terug begonnen!

Team: Wouter, Luc, Herman, Hilde en Eva
Uitslag: 10e plaats met 82%

01:37 Gepost door Wouter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.