17-10-12

9e plaats op de Champions league van de Vlaamse sportquizzen

De ZVC Lovinho-sportquiz is een beetje de Champions league van de Vlaamse sportquizzen. Weinig tot geen weggevers, maar wel stevige en soms onwaarschijnlijk moeilijke sportvragen staan de ganse avond op het menu.
Roccastrada had enkele specialisten bij maar kwam toch een beetje ontgoocheld thuis. Onze specialiteiten waren immers voetbal en wielrennen en uitgerekend die 2 sporten werden een beetje verwaarloosd. Het waren eerder de golfliefhebbers, paardensportvolgers en de ping-pongers die echt aan hun trekken kwamen.
Maar goed, geen kritiek hoor! De quiz was alweer prachtig opgesteld en het was van bij het begin letterlijk zweten en zwoegen om de topploegen niet te lossen.
Halverwege stond Roccastrada nog in de top 5 maar een zeer slechte trioronde (13/30) waarin we enkele ongeoorloofde risico's namen liet ons op de 9e plaats eindigen. We gingen naar huis met tickets voor de match OH Leuven - KV Mechelen, flessen drank en 2 weegschalen. Dit alles en natuurlijk de mooie sportvragen maakten de verplaatsing naar Kessel-Lo een succes.
Toch 1 GROOT puntje van kritiek! Waarom een sportquiz organiseren op een avond waarop de rode duivels tegen Servië spelen? De zaal zit vol sportliefhebbers die liever de dag erna, op zaterdag dus, hadden gequizt. Een onbegrijpelijke flater toch...

Team: Wouter, Christophe, Lieven en Kristof
Uitslag: 9e plaats (28 teams) met 65% 

03:11 Gepost door Wouter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.