27-05-13

PVDA-Comac-quiz in Kessel-Lo

We schreven ons enkele maanden geleden al in voor deze quiz in het Leuvense. Plots besloot echter de ganse ploeg een uitstapje naar Schotland of Nederland te maken en schoot Wouter helemaal alleen over. Toch wilde hij niet annuleren en ging hij dus op zoek naar versterking. En die vond hij, en hoe!
Eva, Johan en Peter kwamen Roccastrada versterken en dat deden ze met bravure.
De politiek links getinte quiz van de communisten werd een leuk avondje met heel wat toffe vragen. Enkel het ontbreken van wat tv- en andere mediavragen was een minpuntje.
Tijdens de pauze stonden we knap rond de 8e plaats, zeker niet slecht want er was weeral heel wat schoon volk in de zaal. Maar toen kwam het moment van Peter, een ronde over allemaal straten en toeristische plekjes in Leuven. Mits hij de enige Leuvenaar was in de ploeg stond hij er alleen voor maar dat deerde hem niet. 10/10 voor Peter!
En ook Eva's moment kwam er nog aan. Een muziekronde op 26 punten en dat deed ze ongelooflijk goed, met 25/26 tot gevolg. De sfeer aan tafel werd licht euforisch. Zeker toen de einduitslag kwam. We werden onwaarschijnlijk 2e achter Kris & co van Kiliwatch. We mochten zelfs op de foto voor het PVDA-krantje. Een topprestatie! Proficiat en bedankt Peter, Johan en Eva.

Team: Wouter, Johan, Eva en Peter
Uitslag: 2e plaats met 87%

21:29 Gepost door Wouter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.