04-12-13

Groene maneblusserquiz in Hombeek

Roccastradianen Herman en Hilde namen deel aan de maneblusserquiz met een ander team. Dat wilden de andere teamleden natuurlijk niet zomaar laten gebeuren en ze schreven zich stiekem ook in voor deze quiz waarbij de organisatie in handen was van Groen Mechelen. Presentator Bjorn Siffer kent het quizwereldje en stelde dan ook een prachtige quiz samen. Leuk was dat elke vraag een A en B-gedeelte had. A was makkelijk terwijl B een pak moeilijker was. Groen-boegbeeld Kristof Calvo was aanwezig in de zaal maar speelde niet mee, althans niet met de quiz, wel met de tombola en dat hebben we geweten want hij ging lopen met de hoofdprijs, een hotelovernachting in het Patershof. Toch een beetje bizar dat de organisator met de hoofdprijs gaat lopen. Een quizcollega liet dan ook enkele keren zijn ongenoegen blijken door te verwijzen naar Calvo's tomorrowland-uitstapje.
Leuk moment was het zangmoment "Sweet Caroline" waarbij de ganse zaal voor een extra puntje de kelen open trok, zelfs Luc liet helemaal gaan.
Het was de eerste organisatie maar van ons mogen er nog vele edities volgen. De inhoud van de vragen was immers perfect. En neen, voor alle duidelijkheid er waren niet te veel groene vragen. Sjamayee ging met de eerste plaats lopen. Roccastrada werd 8e, het team van Herman en Hilde 15e. Tot volgend jaar Groen!

Team: Wouter, Luc, Christophe, René en Dennis
Uitslag: 8e plaats met 73%

01:23 Gepost door Wouter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.