20-02-14

Stevige Chapeauquiz in Reet

De tijd dat de Chapeauquiz in Reet nog een D-quiz was voor subtoppers is voltooid verleden tijd. Alle topploegen tekenden present en de quiz was bij momenten een halve B-quiz. Maar we moeten zeggen zoals het is, het stoorde niet echt. Integendeel, Roccastrada startte geweldig en stond na 2 ronden zelfs even op de 2e plaats. Helaas waren sommige leden van onze ploeg daarmee nogal snel tevreden "we hebben ons moment gehad, de avond is geslaagd".
Niet dus! Want wat er na de pauze volgde was een zelden geziene terugval. Door enkele onoplettendheden en vooral verkeerde gokken tuimelden we niet alleen uit de top 5, maar ook uit de top 10, daarna uit de top 15 en tenslotte zelfs uit de top 20. Gelegenheidsploegjes zoals de Chiro van Rumst en de foefeleirs presteerden plots zelfs beter.
"Maar we hadden echt wel goed gespeeld " aldus een Roccastradiaan. Misschien in de toekomst toch niet zo snel tevreden zijn en wat meer geloven in eigen kunnen. Als je goed kan presteren voor de pauze moet dat toch ook lukken na de pauze? Een werkpuntje!

Team: Wouter, Luc, Herman, Hilde en Christophe
Uitslag: 23e plaats met 66%

22:17 Gepost door Wouter | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.